Mladi glumci Anja Kraljević i Enes Kozličić potpisali Ugovor za pripravnički Staž u Kamernom Teatru 55

Mladi glumci, Anja Kraljević i Enes Kozličić, potpisali su ugovor za pripravnički staž u prestižnom Kamernom Teatru 55. Ovaj potez označava početak njihove zapažene karijere u jednom od najpoznatijih teatara u regiji.

Enes Kozličić, već poznat publici po svojim izvanrednim izvedbama, trenutno igra u predstavi Kamernog teatra 55 “Djelidba”. Nakon potpisivanja ugovora, Enes je izrazio svoju duboku zahvalnost i uzbuđenje zbog prilike da radi u Kamernom Teatru 55. Rekao je: “Kao student, mnogo puta sam sjedio u publici Kamernog teatra 55 i maštao kako ću jednog dana stati na tu scenu. Sada se to ostvaruje, i ne mogu biti sretniji što ću nastaviti svoj put kao glumac u ovom izvanrednom teatru.”

S druge strane, Anja Kraljević, koja je već ostavila trag izvodeći uloge u predstavama “Ljubičasto” i “Pozorište za početnike”, također je izrazila svoju zahvalnost kolektivu Kamernog Teatra 55. Prilikom potpisivanja ugovora, Anja je izjavila: “Osjećam se počašćenom što mi je pružena prilika za pripravnički staž u Kamernom Teatru 55. Ovo je početak moje karijere u ovom predivnom teatru, i ne mogu dočekati da radim s ovom talentiranom ekipom.”

Direktor Kamernog Teatra 55, gospodin Senad Alihodžić, također je podijelio svoje oduševljenje zbog dolaska ovih mladih glumaca u teatar. Izjavio je: “Kamerni Teatar 55 uvijek je bio posvećen podršci i razvoju mladih talenata. Anja Kraljević i Enes Kozličić donose svježu energiju i strast prema glumi, i vjerujem da će postići izvanredne uspjehe na našoj sceni. Radujemo se što ćemo biti svjedoci njihovog umjetničkog rasta u našem teatru i vjerujemo da će obogatiti našu umjetničku zajednicu.”

S nestrpljenjem očekujemo buduće izvedbe ovih mladih glumaca na sceni Kamernog Teatra 55 te im želimo mnogo uspjeha u njihovoj karijeri.