OBAVJEŠTENJE

U skladu sa situacijom u Bosni i Hercegovini izazvanom pandemijom virusa COVID – 19, obavještavamo cijenjenu publiku da će svi oni koji su kupili svoje ulaznice za predstave zakazane u martu/ožujku 2020. godine po sticanju uslova za rad biti i obeštećeni.

Svi oni koji su svoje ulaznice za martovski repertoar kupili online putem portala kupikartu.ba će novac za svoje kupljene ulaznice dobiti na račun. Ukoliko još niste dobili povrat vaših finansijskih sredstava, ljubazno vas molimo da im se obratite pismeno na mail info@kupikartu.ba te će Vam novac biti i refundiran.

Oni koji su svoje ulaznice kupili na nekom od prodajnih mjesta portala kupikartu.ba novac mogu refundirati na tom prodajnom mjestu ukoliko je otvoreno za rad. Ukoliko to prodajno mjesto ne radi, obratite se na mail info@kupikartu.ba

Svi oni koji su svoje karte kupili na biletarnici Kamernog teatra 55 će morati sačekati normalizaciju stanja u Bosni i Hercegovini te pričekati da se biletarnica otvori.

Pozivamo vas da do normalizacije života u Bosni i Hercegovini pratite „VISA digitalni teatar“ i repertoar koji spremamo za Vas.

#ostanitekuciuzkt55

Vaš Kamerni teatar 55